De leukste vakantie kampen!

DE LEUKSTE SPORTKAMPEN IN DE SCHOOLVAKANTIES

SPORT & FUN
KAMPEN

SPORT & SPEL KAMP, VOETBALKAMP, HOCKEYKAMP

Sport&funkampfoto.jpg
 

AGENDA
 

 


Laatste week zomervakantie 2019

Een 5 daags voetbalkamp. (19-23 augustus; Regio Noord) € 150,-

  • Locatie Pancratius, Badhoevedorp

  • Locatie DSOV, Vijfhuizen.


Herfstvakantie 2019

Voetbal 2 daagse; week 43 (Regio Noord); Datum - maandag tot en met woensdag; 21 - 23 oktober 2019

  • Locatie Pancratius.

  • Locatie DSOV, Vijfhuizen.

Meivakantie 2020

Voetbal 3 daagse ; week 18 (Regio Noord); Datum; maandag tot en met woensdag 27 - 29 april 2020

  • Locatie Pancratius.

  • Locatie DSOV, Vijfhuizen.

 
 

Aanmelden voor een van de kampen

Geef je kind nu op voor een van onze fantastische kampen. Mocht je onverhoopt toch op vakantie gaan of niet kunnen, dan kan je kosteloos annuleren! Kijk snel welke kampen en locatiemogelijkheden er zijn!

header aanbod sport en funkampen.jpg
 

DE VERSCHILLENDE KAMPEN
 

 

Sport & Fun kampen

Sport en funkampen is voor ieder kind één groot feest. De gehele week ben je in de weer met verschillende sport en fun spellen. Van waterglijbanen en springkussens tot speurtochten van bal- en racketsporten tot quizzen.
Uiteraard onder begeleiding van trainers met een ALO/SIOS of Sportachtergrond, wat zorgt voor een pedagogisch veilig leerklimaat, waarbij de motorische ontwikkeling optimaal wordt benut

Voetbalkampen

Bij de voetbalkampen leer je in de ochtend de juiste voetbaltechnieken aan om in de middag de leukste wedstrijden te spelen. Hierbij strijdt iedere groep voor verschillende prijzen en medailles. Vergeet niet de belangrijke fun-factor met verschillende spellen en sprinkussens. Dit is uiteraard allemaal onder begeleiding van de selectiespelers en jeugdtrainers van de voetbalclub.

Hockeykampen

Tijdens de hockeykampen train je alle facetten van het hockey. Daarnaast speel je wedstrijden om de aangeleerde techniek in de praktijk te brengen. Hierbij zijn er verschillende prijzen per groep te winnen. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor de nodige ontspanning met verschillende leuke activiteiten en springkussens. Uiteraard onder begeleiding van de selectiespelers en jeugdtrainers van de hockeyclub.

 
 

Meer informatie?

Heeft u nog een vraag, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch of per email.

meer informatie header.jpg
 

Het Team

Elk kamp zorgen we voor een professionele staf en begeleiding. Dit zijn vaak selectiespelers van de betreffende sportclub met ondersteuning van professionele sport docenten wat zorgt voor een pedagogisch veilig leerklimaat, waarbij motorische ontwikkeling optimaal wordt.