VERJAARDAGSFEESTJES

Voetbal-verjaardag, Fun-verjaardag of een andere sport verjaardag? Het kan allemaal!

Is uw kind gek op voetballen of misschien is uw kind wel gek op meerdere sporten? Organiseer dan een verjaardag bij ons!

Voetbal verjaardag.

Tijdens de voetbal & fun verjaardag staat alles in het teken van het plezier van de kinderen. Onder leiding van een professioneleVoetbal trainer worden er verschillende voetbal & fun onderdelen gedaan.Een techniek training zal worden afgewisseld met diverse voetbal spellen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een echte panna kooi, waarin de kinderen een toernooi in kunnen spelen!

Een verjaardag kan zo lang duren als u zelf wilt. Uiteraard kunnen we ook een echte voetbal taart meenemen en hebben we een echte voetbal beker voor de jarige job.

Sport & Fun verjaardag!

Houdt uw kind van allerlei sporten en niet van één sport? Dan organiseren we een sport & fun verjaardag! Bal sporten, racketsporten, waterspelletjes je kan het zo gek niet bedenken! Wij zorgen voor een geweldige verjaardag! Uiteraard met een heerlijke taart en een mooie verjaardagsbeker voor de jarige job.

Andere sport verjaardag?

Uiteraard kan het ook zijn dat uw kind van een andere sport houdt. Wilt u specifiek een hockey verjaardag? Of misschien wel alleen maar waterspelletjes? Alles kan!

Meer informatie over een verjaardag die wij kunnen organiseren?

Mail dan naar info@sportenfunkampen.nl

Vermeld daarbij goed:

  • Wat uw wensen zijn

  • Welke sport of sporten of misschien wel sport & fun

  • Hoeveel deelnemers

  • Welke leeftijd

  • Waar u wilt dat het feestje wordt gehouden (wij kunnen ook voor een locatie zorgen)

Nick Teeffelen